Štampa
Pogodaka: 21147

PVC stolarija se odlikuje funkcionalnošću, dugovečnošću, malim zahtevima pri održavanju, ekonomičnošću, i ništa manje važno estetski je prihvatljiva i lako se uklapa u sve prostore, a što je još bitno izrađuje se po meri pa se pri zameni postojeće stolarije ne moraju izvoditi veliki građevinski radovi.

PVC stolarija je odlična zaštita od buke, prašine, vremenskih neprilika, a odlična je termička izolacija. PVC stolarija je ojačana čeličnim armaturama koje joj daju dugovečnost, sprečavaju krivljenje kao što je slučaj sa drvenom stolarijom.

Kako bi Vam obezbedili najkvalitetniju PVC stolariju za Vas samo izabrali najkvalitetnije materijale, savremene mašine koje garantuju preciznu izradu, a samimi tim besprekorno funkcionisanje i dugotrajnost. Pri izradi PVC stolarije koristimo najkvalitetnije okove.

Karakteristike PVC stolarije su:

PVC materijali pružaju velike mogućnosti kod izrade profila. Profili napravljeni od PVC su trajni i postojani na atmosferske uticaje, UV stabilni, poseduju sistem vazdušnih komora. Njihovo zatvaranje je vrhunska izolacija bez obzira na klimatske uslove.

 

PVC profili odlikuju se višekomornim sistemom i to:

Termopan staklo za PVC stolariju 4+16+4

Kod nas možete naručiti PVC stolariju po meri.

Ne zaboravite da možete da kupite PVC stolariju koristeći dinarske kredite za postizanje ekonomske efikasnosti sa subvencijom kamate. Krediti su namenjeni zameni dotrajale stolarije kako bi postigli minimum 15% uštede električne energije.

Ukoliko nas posetite, naše ljubazno osoblje će Vam pružiti sve informacije o mogućnosti kupovine PVC stolarije na rate.

 

  
обертывания в киеве
доставка цветов по киеву
Подгузники